пʼятниця, 16 березня 2012 13:55

Дочка Олени Мозгової була закохана у Діму Білана

Дочка Олени Мозгової була закохана у Діму Білана

Доньки Олени Мозгової називають матір найкращою подругою. Про це продюсер розповіла у програмі "ТСН.Особливе".

Мозгова виховує двох доньок від різних чоловіків. Женя та Зоя уже дорослі і обидві називають батьком екс-чоловіка Мозгової Олександра Пономарьова. Дві сестри мають різні прізвища: Зоя — мамине Мозгова, Женя — татове Пономарьова. Відомого співака обидві називають татом. Із біологічним татом Зої Олена Мозгова не була розписана і розійшлася ще до її народження, пише ТСН.

"Ми з Сашею познайомилися, коли Зої був рік, і жити почали разом, коли їй було 1,5 року. Тому з досить несвідомого віку він для неї батько. Я була не одна вже", - поділилась продюсер.

Олена ніколи не сварить доньок і цю місію доручає колишньому чоловікові.

"Було таке, коли я дзвонила і казала: "Давай ка ти включи суворого батька, бо щось у мене не виходить дати сувору матір", - розповіла продюсер.

Женя і Зоя називають свою маму найкращою подругою: вона і порадить, і позичить улюблену сукню, і допоможе впоратись із нерозділеним коханням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різниця у 10 років на заважає Мозговій у стосунках з коханим Ткаченком

"У нас були сльози: "Я його люблю. Я не знаю, що мені робити. Він мене старше, я навіть боюся підійти". У Жені взагалі була перша любов - це Діма Білан. У нас була істерика", - зізналась Мозгова.

Зараз Зоя живе з мамою, а Женя — з татом. Вони зідзвонюються щодня і жаліються, що бачаться рідко, лише раз на тиждень, на вихідних.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Олени Мозгової була закохана у Діму Білана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі