вівторок, 04 вересня 2018 17:43

Дочка Мозгового назвала співачку TAYANNA "новою Софією Ротару"
4

TAYANNA на концерті пам'яті Миколи Мозгового
Фото: Прес-служба
TAYANNA на концерті пам'яті Миколи Мозгового
TAYANNA на концерті пам'яті Миколи Мозгового
TAYANNA на концерті пам'яті Миколи Мозгового

1 вересня в Національному палаці мистецтв "Україна" з аншлагом пройшов вечір пам'яті одного з найвидатніших українських композиторів Миколи Мозгового. Закривала концерт співачка TAYANNA легендарної композицією "Край". На сцену вона вийшла в супроводі танцювального ансамблю "Україна" з 60 дітей.

"Пісня" Край "живе зі мною багато років и є для мене знаковою, вона завжди мені нагадує мої рідні гори й полонини", - ділиться співачка.

TAYANNA з'явилася у сукні від відомого українського бренду Marianna Senchina.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: TAYANNA знялася у відвертому образі з Аланом Бадоєвим в чоловічому журналі

По завершенню виступу весь зал стоячи аплодував таланту співачки. Дочка великого Маестро, також, не приховувала свого захоплення поп-виконавицею TAYANNA і зазначила, що на сьогоднішній день вона є найкращою співачкою на українській сцені.

За лаштунками Олена Мозгова називає українську артистку TAYANNA "новою Софією Ротару".

Героями обкладинки вересневого номера чоловічого журналу XXL стали відомий режисер Алан Бадоєв і співачка TAYANNA. Ця обкладинка перша для творчого тандему. Крім спільного фото, відвертим стало і інтерв'ю героїв.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Мозгового назвала співачку TAYANNA "новою Софією Ротару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі