понеділок, 17 березня 2014 10:20

Донька Ольги Сумської стане громадянкою Росії

Автор: starlife.com.ua
 

Донька народної артистки України Ольги Сумської планує отримати російське громадянство, про це стало відомо з випуску передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Слава Богу, що Антоніну хоча б не називають "бандерівкою" у Щукінському училищі, важко нам зараз, навіть йдеться про те, що Антоніна буде змінювати громадянство і вона сьогодні цим займається і у неї, сподіваюсь, навіть буде паспорт громадянки Росії", - говорить Ольга Сумська.

Зірка запевняє, що це було цілком рішення її доньки.

"Це її рішення. Ми вже переживаємо другу революцію. 10 років тому я одна з перших стояла на Майдані, за це я була звільнена з театру Лесі Українки і ніхто з тієї влади не захистив, просто витерли ноги. Донька будує своє власне життя, це її шлях, вона отримала тут вищу освіту, вона не знайшла роботу і поїхала шукати роботу і своє місце під сонцем у Росію. Хай їй там пощастить", - говорить Ольга Сумська.

За словами акторки, за російський паспорт вони заплатили 500 тисяч рублів. Сумська говорить, що донька вирішила змінити паспорт ще у минулому році.

"Про громадянство російське йшлося ще у минулому році, адже отримати роботу з українським паспортом, навчаючись в Москві нереально. Якщо ти хочеш працювати у російському театрі, а вона закінчує Щукінське училище і мріє про сцену театру Вахтангова, потрапити з українським паспортом нереально. Всі люди так робили", - говорить зірка.

На думку, Ольги Сумьскої паспорт іншої держави все одно не змінює ставлення до власної країни.

Зараз ви читаєте новину «Донька Ольги Сумської стане громадянкою Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі