понеділок, 10 грудня 2018 17:22

"До 27 років я спробував практично все", - Алан Бадоєв дав відверте інтерв'ю

Автор: прес-служба
  Алан Бадоєв розповів про урок батька та заповітну мрію
Алан Бадоєв розповів про урок батька та заповітну мрію

Життя режисера Алана Бадоєва оповите чутками і припущеннями. За 15 років роботи він дав небагато інтерв'ю і власне відповідей на особисті питання.

Нещодавно Алан поділився своїми думками і цілями. Про тему особистісного зростання, уроки життя і заповітну мрію він розповів газеті "Сегодня".

"У мене мрія 37-річної людини, яка не хоче втратити себе. Спокус перебувати в комфорті, насолоджуючись тим, що вже маєш на цей момент, дуже багато. Я вже можу загалом нічого не робити. Залишив якийсь слід у цьому житті. Але чи буду я щасливий, зупинившись? До 25 років я взагалі не жив. Тільки працював. Навіть не знав, що можна було чимось займатися, крім роботи", - поділився Бадоєв.

Режисер розповів, що до 22-х він навчався. Потім намагався якомога краще забезпечити сім'ю і стати відомим в Україні. Алан Бадоєв має доньку Лоліту і сина Бориса.

"Тільки у 27 я зрозумів, що можна жити по-іншому, - додав Алан. - Це час, коли я спробував практично все, що може спробувати людина в житті. І тільки у 30 нарешті став вільним. Це був момент, коли я зрозумів, що нікому нічого не винен. Я позбувся всіх страхів, які довгі роки наздоганяли мене.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові хіти і невдала диверсія: в Києві пройшов концерт Макса Барських

А в 34 з'явилася інша мета, я зрозумів, як важливо випромінювати добро. Сьогодні важливо не те, що про мене подумають люди, а що вони відчуватимуть, зустрівшись зі мною, чи візьмуть щось цінне для себе, і яке відчуття у них викличе моє ім'я через деякий час.

Мій батько колись висловив неймовірну думку: "Не дивись на людину, а дивись, який сад вона виростила, і чи виростила його взагалі. Можливо, на його місці - випалене поле". Тоді я не міг до кінця усвідомити ці слова, але сьогодні чітко їх розумію. Людей ми відчуваємо хвилею. Від людини завжди залишається післясмак, як аромат після його парфуму. На теперішній момент мені б дуже хотілося, щоб кожна людина, з якою я перетинаюся в житті, відчувала правильну хвилю, яка б їй у чомусь допомагала".

Минулої суботи в Дніпрі пройшла щорічна церемонія нагородження Всеукраїнської премії "Жінка III тисячоліття". Серед переможців співачка TAYANNA, яка удостоїлася нагороди в категорії "Рейтинг".

Зараз ви читаєте новину «"До 27 років я спробував практично все", - Алан Бадоєв дав відверте інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі