субота, 16 квітня 2016 12:55

Дмитро Шуров вступився за Земфіру

Дмитро Шуров вступився за Земфіру
svitske.1plus1.ua

Співак Дмитро Шуров заступився за свою давню подругу співачку Земфіру, про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми не спілкувались про це взагалі жодного разу. Я вважаю українцям треба відчипитися від неї з цього приводу і зрозуміти, що є люди, які живуть і підтримують Україну весь час і не можна за однією ситуацією таксебе поводити. Мене обурює, коли люди чекають від митців. інших людей закордоном, від співаків, що їх любитимуть просто так. Хочеться, щоб українці зробили так, щоб нам тут цікаво було жити, а вже не дивились на інших", - говорить Шуров.

"Це дуже погано показує українців. Українці кричать "ура",і дуже радіють, коли Джаред Лето піднімає прапор український, а наступного дня піднімає прапор у Росії, наші кричать "козел", мене це дуже засмучує, тому що це дуже поверхнє ставлення до цього. Хочеться, аби українці загально сприймали всю крану і людей, які до нас лояльні багато років", - додає артист.

Нагадаємо, під час свого виступу у Вілньюсі Земфіра попросила прихильників сховати український прапор. Коли ті відмовились, вона жорстко наполягла.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Шуров вступився за Земфіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі