вівторок, 28 листопада 2017 15:25

Дмитро Ступка та Поліна Логунова сходили на експериментальний концерт Артема Пивоварова
18

У Caribbean Club Concert Hall відбувся концерт з великого проекту Star & Orchestra. Артем Пивоваров, відомий як "музичний прорив 2017", зіграв хіти Джеймса Брауна, Марвіна Гая, Бруно Марса, The Bee Gees і навіть "Океану Ельзи" під акомпанемент великого джазового оркестру Kaska Records Band. Також прозвучали пісні самого Артема Пивоварова в джазовому аранжуванні, зокрема його хіт "Кисень", що зібрав на Youtube більше 4 мільйонів переглядів. Цей концерт - сміливий експеримент для Артема.

"Для мене концерт Star & Orchestra став справжнім музичним челенджем: нові інструменти, свіже звучання, улюблені треки світової поп-фанк класики, які виконувати одне задоволення і величезна честь. Так, цей вечір був експериментом, причому одним з найсміливіших і результативних для мене. Завжди повторюю, що роблю все, в першу чергу, для музики і свого слухача. На сцені я кайфував, і, сподіваюся, гості теж йшли з концерту з приємним післясмаком. Спасибі найталановитішим музикантам з Kaska Records Band - за нове прочитання моїх треків "Кисень" і "Мо яНочь ".", - сказав Артем одразу після концерту.

Серед гостей вечора були Дмитро Ступка та Поліна Логунова, Олексій Тритенко, Павло Костіцин, Анатолій Анатоліч, Роман Мединський, Святослав Лукініч, Вікторія Зубрейчук, Аріна Любітелева, Даша Майстренко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Діброва заспіває з джазовим оркестром

У попередніх шоу проекту STAR & ORCHESTRA в Caribbean Club Concert Hall брали участь Злата Огневич, Олег "Фагот" Михайлюта, Володимир Ткаченко та Оля Діброва. Ім'я наступного учасника поки тримається в секреті.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Ступка та Поліна Логунова сходили на експериментальний концерт Артема Пивоварова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі