четвер, 03 грудня 2009 14:33

Дівчина Джорджа Клуні роздяглась для чоловічого журналу (ФОТО)

Італійська красуня Єлизавета Каналіс, дівчина голлівудського актора Джорджа Клуні, взяла участь у відвертій фотосесії, пише Daily Mail.

31-річна модель, яка донедавна була мало відома за межами її рідної Італії, потрапила на обкладинку німецького видання популярного чоловічого журналу FHM , вдягнута лише у спокусливу чорну нижню білизну.

Красуня родом з острова Сардинія. Вона давно вже стала зіркою в рідній країні, а тепер завойовує MTV, виступивши у травні у прямому ефірі.

Каналіс також збирається стати актрисою. Вона вже зіграла дві незначні ролі в фільмах "Deuce Bigalow: European Gigolo" та "Virgin Territory".

Клуні дав всім потенційним шанувальницям знати, що цього разу в нього все серйозно. На прем"єрі його нового фільму "Up In The Air" актор представив своє нове кохання рідній матері.

48-річний актор з гордістю піднявся на червоний килим разом з матір"ю Ніною та коханою Єлизаветою. Остання з такого випадку вдягла строгий чорний костюм.

Після того, як Клуні провів п"ять місяців з нареченою в її рідній Італії, зіркова пара нарешті з"явилася на прем"єрі в Лос-Анджелесі.Вони познайомилися через спільних друзів в Римі в липні. Відтоді Єлизавета часто навідувалася в особняк актора на березі озера Комо в північній Італії.

Лише одна подруга Клуні раніше публічно зустрічалася з його мамою. Це була британська актриса Ліза Сноудон.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дівчина Джорджа Клуні роздяглась для чоловічого журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі