четвер, 06 вересня 2012 11:16

Дівчина Джастіна Бібера примусила шаленіти тінейджерів у Венеції
13

Фото: Фото: Reuters

Селена Гомес прибула до Венеції, щоб відвідати міжнародний кінофестиваль. 20-річна співачка і актриса була в спортивній футболці з великим вирізом на спині. Але вже ввечері Селена вразила своїх шанувальників більш відвертим вбранням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джастін Бібер влаштує концерт для новонародженої дочки Девіда Бекхема

Вона була в прозорій блузці і на високих шпильках. Селену супроводжувала Ванесса Хадженс зі своїм молодим чоловіком, Остіном Батлером.

В Італії юну співачку оточили охоронці, журналісти і маса шанувальників, яким актриса, незважаючи на втому після перельоту, радісно посміхалася і роздавала автографи. На Венеціанському кінофестивалі Селена Гомес представляє фільм Хармоні Коріна "Відв'язні канікули", у якому зіграла разом з Хадженс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джастіна Бібера оштрафували за швидку їзду

Ввечері ж дівчина шокувала прихильників ще більш відвертим вбранням - довгою сукнею з мереживом та відкритими плечима. Співачка похизувалась перед камерами також своїми стрункими ногами.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина Джастіна Бібера примусила шаленіти тінейджерів у Венеції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі