понеділок, 30 вересня 2013 10:29

Діма Білан розповів, що його змушує роздягатися на морозі

Автор: фото:99days.ru
 

Російський співак Діма Білан розповів, що має чудову здатність перетворювати негативні ситуації на плюси. Нещодавно з нагоди святкування Дня народження каналу Муз ТВ, співак виступав на вулиці без сорочки, при тому, що температура була дуже низькою. Чому співак йде на такі жертви, він розповів в інтерв'ю в передачі "Світське Життя", на каналі 1+1.

"Може бути тим самим я показую, що солідарний, багато хто любить говорити, що холодно нас мучили: ось, нас запросили на концерт, там холодно, ніхто про нас не подумав, там-пам-пам, тим самим я просто врівноважую ситуацію. Якщо йде дощ, я можу просто встати під дощ, і під дощем теж співати, це солідарність", - говорить співак.

Діма Білан пригадав, один зі своїх екстремальних концертів.

"Новий рік, Грозний, як відомо снігу там немає, Кабардино-Балкарія, Осетія, це Чечня і там стояли снігоприбиральні машини, там вся площа була засипана снігом. Але це був цікавий досвід: люди, площа, сніжки літали, екстремально", - пригадує співак.

"Ми вели перемовини з компанією однієї, авіакомпанією, щоб зробити концерт в літаку, в польоті, як був концерт у Jamiroquai, але ми не вийшли чомусь на цю фінальну розмову, я б з великим задоволенням це зробив,може бути хоча б так мені було не страшно літати літаком".

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан розповів, що його змушує роздягатися на морозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі