субота, 24 вересня 2016 14:18

Дікусар зізнався, що його серце зайняте

Дікусар зізнався, що його серце зайняте
segodnya.ua

Дмитро Дікусар після розлучення с танцівницею Оленою Шоптенко зізнався, що його серце зайняте. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я завжди хотів, щоб вона була щаслива, якщо вона щаслива я радий за неї, - коментує стосунки Олени Шоптенко Дікусар і додає, що раніше був знайомий з її новим коханим, - ми познайомились з її новим прихильником водночас, дуже приємний талановитий хлопець, чи були у них стосунки, не знаю".

Читайте також: Олена Шоптенко прокоментувала своє розлучення з Дмитром Дікусаром

Нагадаємо, хореограф Олена Шоптенко шокувала шанувальників несподіваною новиною про розлучення з танцюристом Дмитром Дікусаром. Наприкінці квітня чемпіонка світу з бальних танців повідомила про це на своїй сторінці в Facebook.

"Є питання не для обговорення, про які не хочеться говорити, але місто таке маленьке і балакуче, що, напевно, це потрібно сказати з перших вуст. Трапляється, що краще, що можна зробити для стосунків – знайти сили розлучитися. Так сталося у нас з Дімою, і ми більше не разом. Дякую, що переживаєте. І велике дякую, що не переживаєте", – прокоментувала Олена.

Зараз ви читаєте новину «Дікусар зізнався, що його серце зайняте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі