вівторок, 22 квітня 2014 17:19

Діана Арбеніна виступила у старовинній церкві

Автор: thenordar.com
 

Рок-співачка Діана Арбеніна разом зі своєю групою "Нічні снайпери" в Нідерландах виступали у старовинній церкві.

Це була ідея самої Діани і музикантів, хоча за виступ у церкві групи Pussy Riot, як відомо, в Росії дівчат судили. Але виявилося, що церква De Duif в Амстердамі вже давно використовується не тільки для католицьких служб (адже це перший храм у місті, побудований в 1796 році), але і для культурних заходів.

"Я рада, що нам дозволили грати в церкві нашу музику. І мені дуже гірко від того, що в Росії за це садять, - сказала Арбеніна. - Це була наша ідея і здорово, що посольство Росії в Нідерландах теж захопилося нею. Воно дужн сприяло у проведенню нашого концерту в церкві. Ми грали в церкві De Duif - у першому католицькому храмі в Амстердамі, побудованому в 1796 році.

Хоча до саундчеку я не вірила в те, що концерт відбудеться: надто вже незвичне поєднання - рок-н-рол і в церкві? ! Однак все вийшло, і коли я почала співати, то мій голос здійнявся над усіма нами і полетів під склепінням храму, я відчула неймовірну благодать і умиротворення. Це, безумовно, найважливіший концерт "Снайперів" нинішнього періоду. Після першої пісні я подумала: " А адже нам дозволили грати в церкві, більше того, нас відмінно приймають, і я бачу, яку ми радість і доброту даруємо один одному !"

Зараз ви читаєте новину «Діана Арбеніна виступила у старовинній церкві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі