понеділок, 29 січня 2018 14:41

DETACH виступить у супроводі симфонічного оркестру

DETACH виступить у супроводі симфонічного оркестру
Український гурт DETACH Фото: прес-служба

Український альтернативний гурт DETACH вперше дасть концерт із симфонічним оркестром "Київські солісти". Виступ відбудеться 10 березня в ДК КПІ. Рокери налаштовані дивувати шанувальників абсолютно новими і добре знайомими треками, а також зірковими музикантами, які візьмуть участь в концерті.

Гурт зізнається, що зіграти з симфонічним оркестром - давня мрія.

"Ми двічі виступали з симфонічним оркестром - на бенефісі Руслана Квінти в Палаці Спорту і на проекті "Х-фактор". Але хотілося повноцінного нашого концерту, який самі створимо, де буде тільки наша музика, тільки наші аранжування", - розповів фронтмен групи Олексій Веренчік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська поп-група отримала російську премію

Крім DETACH і оркестру, на сцені з'являться інші відомі музиканти.

"Розуміємо, як складно музично і технічно буде зробити таке шоу. Переживаємо, хвилюємося, поки що не до кінця чітко уявляємо, що це буде. Але сильно цього хочемо", - додав Олексій.

Український фестиваль UPark назвав ім'я свого другого хедлайнера. Ним стане британський електронний дует Massive Attack.

Зараз ви читаєте новину «DETACH виступить у супроводі симфонічного оркестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі