пʼятниця, 30 травня 2014 13:25

Депардьє сумлінно сплатив російські податки

Автор: Reuters
 

Французький актор Жерар Депардьє представив податкову декларацію за 2013 рік, повідомляють "Известия" з посиланням на заступника керівника управління Федеральної податкової служби по Республіці Мордовія Сергія Шаляева.

Продюсер Жерара Депардьє Арно Фріллі, повідомив, що основними джерелами заробітку 65-річного актора в Росії в 2013 році були зйомки в серіалі " Зайцев +1" і в кінофільмі "Віктор". Зі своєї зарплатні  Депардьє як індивідуальний підприємець заплатив 6-відсотковий податок на доходи. Як підраховують податкові експерти, Депардьє офіційно заробив не більш 60 млн руб., оскільки тільки в такому випадку можлива виплата податку за спрощеною схемою.

Фріллі підкреслив, що Депардьє, який отримав паспорт громадянина Росії на початку 2013 року, став російським підприємцем не через бажання знизити податкове навантаження на свої активи, а щоб було зручніше платити податки зі своїх заробітків.

Зараз ви читаєте новину «Депардьє сумлінно сплатив російські податки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі