пʼятниця, 07 грудня 2012 11:28

Демі Мур влаштувала непристойні танці на вечірці
10

Напередодні у Флориді пройшла весела вечірка Chanel Beachside Barbecue за участю зірок. Серед запрошених були помічені Стейсі Кіблер, Ленні Кравіц і Демі Мур, причому не одна, а в компанії свого нового бойфренда Віто Шнабеля. Паті проходила досить весело і жваво, з музикою, піснями, танцями та алкогольними коктейлями.

Парочка останніх справила сильний ефект на Демі. 50-річна актриса спочатку наспівувала разом з Ленні один з хітів Пітбулля, потім почала танцювати перед музикантом. Мур згадала парочку па з фільму "Стриптизерка", щоправда, демонструючи їх, їй доводилося раз у раз поправляти шорти.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Демі Мур знайшла собі вдвічі молодшого нареченого

Одним словом, Демі іскрометно запалювала, але тільки світські оглядачі побоюються, що фото, що з'явилися сьогодні в пресі, зовсім не порадують її рідних. "Вона дивно поводилася в останні місяці, а вчора взагалі дивакувала", - констатує Daily Mail.

Тим часом Mirror відзначає, що бойфренд акторки Віто, мабуть, не очікував подібних дивацтв. Хлопець весь вечір зводив брови і якось грізно поглядав у бік Демі. Нагадаємо, чутки про роман 26-річного арт-дилера і 50-річної актриси з'явилися кілька тижнів тому. Шнабель і Мур познайомилися на грандіозній паті Наомі Кемпбелл і відразу сподобалися один одному. Втім, нове захоплення не заважає знаменитості продовжувати затягувати процес розлучення з Катчером.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур влаштувала непристойні танці на вечірці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі