четвер, 11 лютого 2021 19:26

"Робив меблі" - Винник поділився незвичним хобі

"Робив меблі" - Винник поділився незвичним хобі
Музикант поділився давнім хобі. Фото: надане піар-агентом артиста

Співак Олег Винник поділився враженнями від участі у шоу "Маска" та знімального процесу фільму "Скажене весілля-3". Він розповів, що не лише детектив у шоу, а й був учасником.

"Цікаво брати участь у шоу саме в ролі таємничого героя. На кожен ефір потрібно готувати нову композицію. Я витратив тиждень, вибираючи музичний матеріал. І постійно потрібно співати так, щоб ще більше заплутати детективів і глядачів", - розповів виконавець журналу "Теленеделя".

Винник взяв участь у зйомках фінальної частини комедії "Скажене весілля-3".

"Вона відрізняється від 2 попередніх, і в цьому є своя родзинка. Моя роль отримала розвиток у 3-й частині стрічки", - зазначив чоловік.

Також музикант поділився давнім хобі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-2021": судді не оцінили виступ Ющенко

"Ще в студентські роки, на початку 1990-х, зацікавився виготовленням жіночої біжутерії. Вручну випилював лобзиком дерев'яні хрестики, потім спробував їх продавати. На виручені гроші купив невеликий деревообробний верстат. Для мене дерево в руках те саме, що й коштовні камені. Вибрати сорт, знайти правильний стовбур потрібного кольору, висушити - це як терапія. Дуже люблю запах яблуні. Коли починаєш її натирати - аромат приголомшливий. У 2000-х з дуба робив меблі для своєї квартири. Але з тих пір не повертався до цього заняття", - поділився артист.

У 2-му епізоді "Голосу країни" Олег Винник заспівав разом з учасником шоу Богданом Мухою. Вони виконали пісню Ohne dich гурту Rammstein. На YouTube-каналі вокального шоу опублікували повні виступи учасників "сліпих прослуховувань" у 2-му епізоді.

Зараз ви читаєте новину «"Робив меблі" - Винник поділився незвичним хобі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі