пʼятниця, 26 липня 2019 22:45

Даша Астаф'єва випустила сексуальне відео на нову пісню
3

Даша Астаф'єва випустила лірик-відео на пісню «Основной инстинкт»
Фото: прес-служба
Даша Астаф'єва випустила лірик-відео на пісню «Основной инстинкт»
Даша Астаф'єва випустила лірик-відео на пісню «Основной инстинкт»

Модель і співачка Даша Астаф'єва випустила лірик-відео на пісню "Основной инстинкт", яка вийшла нещодавно.

Відео несхоже на попередні роботи Даші: неоновий урбан, натхненний естетикою Гаспара Ное, рвані кадри і плівкова нечіткість. Тут ми дивимося на героїню фільмів 1970-х, що вийшла з надр італійської класики і впевнено сходить прямо на подіум.

Режисером кліпу став молодий фешн-експериментатор - Іван Ковпак. У ролі оператора-постановника виступив фотограф Ярослав Бугайов, відомий своєю співпрацею з топовими українськими дизайнерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва стояла у черзі за київською перепічкою

"Все це прийшло ще під час першої зустрічі, наша співпраця - це синергія, єдиний вайб, який вдалося зловити і зафіксувати", - розповідає режисер.

Даша Астаф'єва вже не в перший раз привертає молоді команди до роботи над своїми проектами і, як зізнається сама співачка, їй подобається їхній особливий нерв і свіжий, "незамилений" погляд на звичні речі.

"Так склалося, що за час роботи над цим лірик-відео я познайомилася і співпрацювала з усіма, хто був у мене "в планах". Вже стає нормою те, що я повністю довіряюсь таланту молоді і ні краплі не шкодую про це. Так сталося і з командою Івана Ковпака. За час зйомок і навіть після них ми прожили незабутні моменти і емоції", - прокоментувала Астаф'єва.

Нещодавно співачка поділилася з шанувальниками відвертими знімками, на яких засвітила пишні груди. Серію фото зірка розмістила в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва випустила сексуальне відео на нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі