вівторок, 06 березня 2018 13:09

Даша Астаф'єва у спідньому показала недосконалу фігуру
4

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

Співачка Даша Астаф'єва розсекретила свою вагу. На своїй сторінці у соцмережі Instagram зірка повідомила, що має намір худнути. Вона опублікувала фото у спідній білизні.

"Сьогодні мій перший день режиму", - написала вона. "Здаюся на гарячому: я Даша, мені 32 роки. Моя вага на сьогодні становить 60 кг при зрості 173 см", - повідомила Астаф'єва.

"Мені б хотілося налаштувати режим і якість харчування у відповідності з моїм способом життя і роботою. Перестати залежати від солодкого і шкідливого, смачного. Перестати під'їдати ночами. Поліпшити зовнішній вигляд і стан шкіри, позбутися від проблемних місць в моєму зовнішньому вигляді, ну і продовжити стан гармонії та молодості", - зазначила зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казкові сукні та сміливі декольте: найяскравіші зіркові образи церемонії "Оскар-2018"

Вона також розповіла про свої шкідливі звички.

"Алкоголь, солодке і сумнівне оточення", - поділилася співачка. "Я намагаюся займатися спортом не менше трьох разів у тиждень. Буду ділитися з вами своїми спостереженнями і змінами. В ході нашої місії, розповім про свої засоби по догляду, харчування і тренуваннях. Буду ділитися контактами і рекомендаціями тих, хто мені допомагає. Погнали! На фото - я сьогодні, моя реальна вага і результат", - зазначила Астаф'єва.

Раніше красуня часто ділилась відвертими світлинами у спідньому та без.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва у спідньому показала недосконалу фігуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі