пʼятниця, 09 вересня 2022 04:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Данилко відреагував на "красномовне мовчання" Пугачової

Данилко відреагував на "красномовне мовчання" Пугачової
Виконавець Андрій Данилко гнівно прокоментував мовчання колег, які замовчують про війну в Україні. Фото: instagram.com/v_serduchka

Артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, відреагував на мовчання колег по сцені, які живуть у Росії. Зокрема, Ані Лорак і Наташі Корольової.

Він зазначив, що не засуджує їх. Але зрозуміти по-людськи не може. Про це сказав Данилко в програмі "І гримнув Грем".

"Вони обрали так. Це їхній вибір. Я ставлюся з розумінням. Я, звісно, це зрозуміти не можу за своїми людськими якостями. Але з іншого боку, я розумію – це страх, вони там живуть. Наташа Корольова – я розумію чому… Вона просто мовчить, але дім, це страшно. Я не засуджую нікого, але я це зрозуміти не можу", – сказав Данилко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мама" Вєрки Сердючки поділилася рідкісними фото коханого й доньки

Він прокоментував і красномовне мовчання російської співачки Алли Пугачової. Вона жодного разу не висловилася про війну РФ проти України. Однак Пугачова усіма іншими способами дає зрозуміти, що виступає проти російського вторгнення до нашої країни. А від їхньої сім'ї активно виступає чоловік Пугачової Максим Галкін, який активно засуджує дії російської влади та відверто говорить про вторгнення РФ до України.

"Вона все правильно робить. У її випадку, я от дивлюся, дуже багатьом я б порадив – краще б вони мовчали, ніж говорили. Мовчання – золото. Мовчання, хтось сказав стосовно Алли Борисівни, здається Артур Гаспарян, вона так красномовно мовчить, – все зрозуміло. Я її дуже поважаю, і коли я бував у важких ситуаціях… Є речі, я їй дуже вдячний. Я її про це не просив, коли вона за мене заступалася на Євробаченні. Запросила мене, коли я був взагалі заборонений для приїзду. На відкритті "Радіо Алла" ми виступали, їх там всіх паралізувало", – сказав Данилко.

Британська кінозірка Тільда Свінтон висловила підтримку українському народу на Венеційському кінофестивалі.

Однією з головних тем обговорення на кінофестивалі, що проходить на острові Лідо і триватиме до 10 вересня, була тема війни Росії проти України.

Зараз ви читаєте новину «Данилко відреагував на "красномовне мовчання" Пугачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі