четвер, 28 березня 2019 05:28

Чоловіки теж роблять мейкап - показали фото
6

Деякі чоловіки не соромляться робити макіяж. Це Джаред Лето, Езра Міллер, Кріштіану Роналду, Адам Ламберт, Фаррелл Вільямс, Джонні Депп, Зак Ефрон та Бруклін Бекхем.

Джаред Лето показав світові нескромне smoky. Він є великим майстром макіяжу і може дати фору будь-якій модниці. Очі Лето підкреслює чорною підводкою і тінями різних кольорів.

Езра Міллер зробив епатаж способом життя. Робить мейк не тільки на фотосесіях, але і на вечірках. На пекінській прем'єрі блокбастера він зіграв героя з яскраво-рожевим блиском на губах. Очі і брови обвів чорним.

Кріштіану Роналду має не ідеальний тон шкіри. Через це перед участю у фотосесіях наносить на обличчя тональний крем, який не тільки покращує колір обличчя і маскує недоліки

Адам Ламберт знає, що таке тональний крем, консилер, олівець або тіні.

Фаррелл Вільямс користується чорною підводкою для очей і тональним кремом. Спочатку підфарбовує нижню повіку, а потім активно розтушовує нанесену лінію.

Джонні Депп також підкреслює очі чорною підводкою. Так робить лінію очей глибшою.

Зак Ефрон заперечує факт користування тональним кремом, але шанувальники доводять інше. Бо він має вигляд доглянутої шкіри розповідає tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл пішла проти королівських правил

Брукліна Бекхема макіяжем бачили раз - на дні народження колишньої дівчини. Шанувальники впевнені, що це тільки початок.

У свій час фарбувалися - Чарлі Чаплін, Девід Бові, Мік Джаггер, Стівен Тайлер, Бой Джордж, Кіт Річардс, Біллі Джо Армстронг і Білл Каулітц.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки теж роблять мейкап - показали фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі