пʼятниця, 04 жовтня 2024 13:43

Через три роки після смерті: на могилі Чапкіса встановили пам'ятник з помилкою
4

Могила Григорія Чапкіса
Фото: Скріншот
Могила Григорія Чапкіса
Могила Григорія Чапкіса
Могила Григорія Чапкіса

На могилі українського хореографа Григорія Чапкіса встановили пам'ятник. Знаменитість помер три роки тому.

На Байковому кладовищі встановили гранітну плиту з кольоровим портретом артиста та сходами, які ведуть до сцени.

На пам'ятнику закарбували напис: "Танець - це життя, живіть танцюючи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар Метью Перрі визнав себе винним у смерті актора

"Вибач, тату, що так довго. Було важко зробити це з іншого кінця світу в країні, яку розриває війна. Деякі з твоїх "друзів" та колег давали багато порожніх обіцянок, а просто хотіли від нас отримати побільше. Ми з Лілією Чапкіс втратили багато часу через це. Тепер моє серце спокійне", - прокоментував син зірки Грег Чапкіс.

У мережі звернули увагу, що у ритуальній службі допустили грубу помилку. На пам'ятнику вказали, що хореограф народився 24 квітня, а помер - 13 липня. Насправді ж, танцівник народився 24 лютого, а помер - 13 червня.

@history_of_tombst Поховання танцюриста та хореографа Григорія Чапкіса . #могилачапкіса #памятникчапкісу #памятникнамогилу #григорійчапкіс #чапкіс #байковийцвинтар #григорийчапкис #хореограф #танцівник #українськийтікток #українськийконтент #танцюрист #могила #некрополь #некрополістика #кладовище ♬ Os passarinhos acordando de manhã e bebendo água no cristalino riacho nesta esplêndida manhã - José Augusto Novas

Британська акторка, зірка Гаррі Поттера та Аббатства Даунтон Меггі Сміт померла у 89-річному віці. За словами її синів Тобі Стівенса та Кріса Ларкіна, знаменитість пішла з життя у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Через три роки після смерті: на могилі Чапкіса встановили пам'ятник з помилкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі