понеділок, 21 грудня 2020 18:46

"Це були найдовші 5 хв. у моєму житті". Фіналістка модельного реаліті ледь не травмувалася

Під час зйомок "Супер Топ-моделі по-українськи", яке показує "Новий канал", учасниці взяли участь в останній фотосесії сезону.

"Мені хотілося, щоб кожна з фіналісток довела, що вона — королева Суперсезону. Для цього у дівчат було все: розкішні сукні та по-справжньому королівський антураж. Дівчатам треба було в прямому сенсі стрибнути вище своєї голови та зробити 5 успішних кадрів, повиснувши на люстрі", — пояснила ведуча Алла Костромічова.

Фіналістки повинні були стати в хороші пози та обіграти свій образ. Головним ускладненням випробування стало те, що вони висіли на люстрі.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Літвін ледь не отримала серйозну травму
Літвін ледь не отримала серйозну травму

Олександра Літвін занадто туго намотала на руку петлю, прикріплену до люстри. У певний момент тканина сильно затягнулася навколо зап'ястя дівчини. Експерти реаліті попросили опустити люстру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ну ти і с*ка - Полякова прокоментувала вибір Мішиної

"Це були найдовші 5 хв. у моєму житті. Відчувала, що ще трохи, і я вивихну собі кисть. Випробування було дуже складним, але все добре закінчилося", — зазначила Літвін.

Цього разу фіналістками модельного реаліті стали одразу 3 учасниці. Боротьба за перемогу в "Супер Топ-моделі по-українськи" добігає кінця. Зовсім скоро ми дізнаємося, кому ж з учасниць модельного реаліті "Нового каналу" вдалося повернутися з тріумфом, а хто з них розпрощається з мрією за крок від неї. Так, як це вже зробили Арина Любітєлєва та Ірина Мойсак – обидві залишили проект у 9-у випуску.

Зараз ви читаєте новину «"Це були найдовші 5 хв. у моєму житті". Фіналістка модельного реаліті ледь не травмувалася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі