четвер, 06 квітня 2017 18:44

Бруд та екзотика: Алан Бадоєв зняв новий кліп для Марії Яремчук
8

Марія Яремчук
Марія Яремчук
Марія Яремчук
Марія Яремчук
Марія Яремчук і Алан Бадоєв

Співачка Марія Яремчук вчора презентувала магічний трек "Ти в мені є", а вже сьогодні потішила прем'єрою другої спільної відеороботи з відомим режисером Аланом Бадоєвим.

"Для мене ця робота з Марією стала справжнім відкриттям нового Артиста. Усе в кліпі створено навколо її харизми, унікальної пластики і дійсно хорошої пісні. На мій погляд, так повинна звучати нова популярна українська музика", - прокоментував режисер.

Марія постає в образі дівчини, що народжується із землі. Потім її запліднює вода. Наприкінці відео героїня народжує дельфіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Яремчук розпочала роботу з європейськими музикантами

Зйомки відбувалися на унікальному пляжі індонезійського острова Балі: чорний пісок, тропічні пейзажі, незабутні світанки. Протягом двох знімальних днів Марія "не економила" себе і свої емоції. За задумом режисера співачка танцювала на піску, який просідав під ногами, занурювалася у багнюку, боролася з хвилями.

"Інколи доводилося працювати з останніх сил, тому що вода забирала багато енергії. Але мені було приємно принести себе в жертву улюбленій справі. Головне те, що вийшло у кадрі. Пісня "Ти в мені є" прожита від А до Я. І завдяки тому, що ми зустрілися з Аланом, вона абсолютно чесно візуалізована", - поділилася враженнями Марія.

Над створенням fashion-історії працювали: оператор-постановник Володимир Шкляревський, візажист Наталя Стрільчук, hair-стиліст Сергій Троско. Свій стиль співачка довірила LUVI.

Автором треку став музикант Михайло Клименко, з яким Марія написала не одну спільну композицію. Саунд-продюсером виступив фронтмен гурту The Maneken Євген Філатов, відомий співпрацею з Onuka, Джамалою, Іваном Дорном та іншими артистами. Україномовна композиція стартувала і протягом двох годин після прем'єри впевнено увірвалася на першу позицію в iTunes. Сингл увійде до майбутнього альбому співачки. На даний час Маша працює над створенням музичного матеріалу і планує потішити прихильників дебютним диском.

Зараз ви читаєте новину «Бруд та екзотика: Алан Бадоєв зняв новий кліп для Марії Яремчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі