середа, 10 травня 2006 10:05

Брітні Спірс знову вагітна

 

Відома поп-виконавиця Брітні Спірс, 24 роки, чекає на другу дитину. Цю інформацію в інтерв"ю агентству France Presse офіційно підтвердила прес-секретар співачки.


Чутки про нову вагітність Спірс з"явилися приблизно тиждень тому. А вчора, 9 травня, вона сама розповіла про це у вечірньому ток-шоу на каналі CBS.

- Не хвилюйтеся, дитина не ваша, - жартівливо заспокоїла ведучого поп-зірка.

Тим часом, друга дитина Брітні буде вже четвертою для Кевіна Федерлайна, 28 років.

Першого сина Шона вона народила відразу ж через рік після весілля з Федерлайном.

Кілька місяців тому співачка викликала обурення читачів, які стежать за світськими новинами, через те, що фотограф сфотографував її в автомобілі з Шоном на колінах, а не у дитячому кріслі на задньому сидінні.

Тоді вона вибачилася за помилку і пояснила, що, рятуючись втечею від журналістів, вона просто не встигла посадити хлопчика у крісло.

Хдожник Деніел Едвардс створив пам"ятник пологам на честь відомої поп-співачки. На це його надихнула відмова Брітн Спірс від кар"єри заради народження дітей. Скульптру відкрили у дві місяці тому Брукліні (США).

Її виконано в натуральну величину. Зірка стоїть на ведмежій шкірі рачки. У неї набряклі груди, випнутий пупок, а також видно голівку дитини.

– Юна суперзірка в такому ранньому віці народжує дитину - це так рідко для нашого шоу-бізнесу. Ми присвячуємо цей пам"ятник її вибору та хоробрості її рішення, - сказав куратор галереї "Капла Кестинг Файн Арт" Лінкольн Капла у Брукліні.

Але поза Брітні Спірс не відповідає дійсності. Вона народжувала Шона за допомогою кесаревого розтину.

За матеріалами "Газета по-українськи", Lenta.ru.



Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс знову вагітна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі