понеділок, 21 лютого 2011 18:35

Брежнєва і педіатр Комаровський стали найкрасивішими українцями
51

У столичному палаці "Україна" нагороджували переможців "Viva. Найкрасивіші люди України 2010". На білому лімузині знаменитостей зустрічають за 100 м від палацу і підвозять до входу. Першими приїжджають кілька маловідомих дизайнерів і рестораторів.

Червоною доріжкою пройшлися співачка Віра Брєжнєва з донькою Сонею та мамою, телеведучі Ольга Фреймут і Катерина Осадча, модельєр Діана Дорожкіна, співаки Тіна Кароль з сином Вініаміном, Еріка, Альоша, Віталій Козловський.

Російський стиліст Сергій Звєрєв привіз у Київ свого сина. Обоє з'явилися на порозі палацу "Україна" у черевиках на високих платформах.

Початок церемонії затягують на годину. Глядачів зазивають до залу, але більшість топчуться біля червоної доріжки і замовляють напої у буфетах.

Після десятого дзвінка зал заповнюється наполовину. Російський стиліст Сергій Звєрєв на сцені акапельно виконав українською пісню "Ніч яка місячна". Ведучий церемонії оголошує переможницю у номінації "Мама року" 4-разову чемпіонку світу з плавання Яну Клочкову. Боксера В'ячеслава Узєлкова називають "Справжнім чоловіком року".

Найкрасивішими українцями оголошують співачку Віру Брєжнєву і телеведучого, педіатра Євгенія Комаровського.

"Мені приємно, що я живу в країні, де вдень я - лікар, а ввечері можу вдягнути смокінг, - сказав після нагородження Комаровський кореспонденту Gazeta.ua. - Думаю, ви розумієте, що я зовсім із іншої пісочниці. Красивим я себе, звичайно, не вважаю. Я розумний, це набагато важливіше. Думаю, дружина мене не ревнуватиме. Вона вже через таке пройшла... Я ж після закінчення інституту прийшов до лікарні, де на одного лікаря було по кілька медсестер".

Брєжнєва від коментарів після церемонії відмовилася.

Торік перемогу здобули співачка Анастасія Каменських і продюсер Костянтин Меладзе.

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Брежнєва і педіатр Комаровський стали найкрасивішими українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі