четвер, 20 серпня 2009 13:14

Бред Пітт курить марихуану, коли хоче розслабитися

Бред Пітт курить марихуану, коли хоче розслабитися

Скандально відомий голлівудський режисер Квентін Тарантіно розвіяв образ Бреда Пітта як доброчесного сім"янина, відкрито заявивши про згубне захоплення актора.

За його словами, 45-річний актор любить побалуватися травичкою.

Сам Пітт не приховує, що вживав марихуану ще в самому початку своєї кар"єри. Проте після весілля з Анджеліною Джолі один з найкрасивіших чоловіків планети твердо вирішив зав"язати зі згубною звичкою: "Я батько. Потрібно бути завжди напоготові, а очі ставали скляними, коли я робив це. Мені подобалося час від часу курити травичку, я відчував себе захищеним. Потім мені стало нудно. Я перетворювався на повного ідіота, правда. Тому я відійшов від цього якнайдалі. Все у минулому".

Але буквально днями Квентін Тарантіно вивів його на чисту воду, розповівши, що зовсім нещодавно Пітт запропонував йому покурити травички. На одному із ток-шоу режисер вирішив поговорити відверто і повідомив, що Бред курить марихуану, коли хоче розслабитися.

Між тим, кілька днів тому сам актор заявив пресі, що заборона марихуани тільки сприяє подальшому процвітанню кримінальних структур, що займаються торгівлею наркотиками. Коли ведуча американського Today show Енн Каррі, запитала його, чи не бажає він поборотись за пост мера Нового Орлеану, Пітт весело відповів: "Як ви знаєте, я вже борюся за одностатеві шлюби, скасування релігії, а також легалізацію і оподаткування обігу марихуани!", повідомляє Росбалт.RU.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт курить марихуану, коли хоче розслабитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі