четвер, 03 вересня 2020 12:28

Блогер з Чернівців закликає танцювати в новій пісні

Блогер з Чернівців закликає танцювати в новій пісні
Qatoshi писав і хотів мати справу з музикою ще з дитинства. Фото: надане піар-агентом артиста

Блогер з Чернівців Qatoshi, який заснував Instagram-канал Naprocente, подався в шоу-бізнес. Instagram-канал блогера налічує понад 320 тис. підписників.

Нещодавно вийшов уже другий трек виконавця, який має назву "Танцуй". Лише за добу пісня потрапила в топ-100 по Україні від Apple Music та зайняла перше місце в чарті нових треків SoundCloud.

"Це трек про емоції, які переживало 99% людей під час сварок і скандалів", – говорить 26-річний артист.

Qatoshi писав і хотів мати справу з музикою ще з дитинства, проте наважився лише зараз. З друзями з Naprocente він вже робив кілька пародій на пісні.

"Одна з них ("Алёшка") зібрала хороші реакції. І люди почали писати повідомлення типу: "Запишіть щось своє", "Зробіть свій трек". Перед цим було хайпове відео, яке облетіло купу пабліків у всіх соціальних мережах – "2020 год (кавер на Кровосток)". Після цього отримали дуже багато повідомлень, що треба щось своє випускати. Друзі і свої люди з Naprocente підтримали в цьому. І вийшов перший трек "Чувствуй стиль". "Танцуй" – другий сингл, але буде ще чимало", – каже Qatoshi.

Репер запевняє: головна ціль його творчості – не гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник та Олена Шоптенко об'єднали мюзикл, рок і танго на паркеті "Танців з зірками"

"Кожен трек, який випускається нами – від душі. Ніколи б не випустив трек, який самому не подобається. Тому кайфую від кожного", – підкреслює артист.

Співачка 33-річна Настя Каменських, відома під псевдонімом NK, вразила шанувальників спокусливими фотографіями. Публікує світлини в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Блогер з Чернівців закликає танцювати в новій пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі