понеділок, 14 листопада 2022 17:15

Близький друг Олега Винника розповів, куди насправді подівся співак

Виконавець Олег Винник зник з медіапростору, а після початку повномасштабної війни – не робив гучних заяв.

Автор: instagram.com/olegg.vynnyk
  Виконавець Олег Винник зник з медіапростору
Виконавець Олег Винник зник з медіапростору

Близький друг співака, настоятель храму Іверської ікони Божої Матері протоієрей Віталій Трач розповів, що Винник лікується в Берліні. Проблеми зі здоров'ям в артиста почалися ще до 24 лютого. Про це Трач розповів "Фактам".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони завжди були блазнями" – Ярмак про зірок, які виїхали з України після 24 лютого

"Так, справді в Олега зараз серйозні проблеми зі здоров'ям і він перебуває в Берліні. Він дуже хотів потрапити до мене на причастя, але поки що це неможливо, бо й відстань чимала", – сказав він.

Винник допомагає Україні, хоча й не афішує це.

"Звісно, ззовні було зрозуміло, що людина хворіє. Але попри це, артист дуже сильний духом, прагне творити і бути корисним Україні. Щодня наші молитви лунають за його зцілення. Вірю, що Матінка Божа Олега не залишить, і вже зовсім скоро після нашої перемоги він знову радуватиме нас своїми хітами", – зазначив протоієрей.

Автор: fakty.ua
  Близький друг співака, настоятель храму Іверської ікони Божої Матері протоієрей Віталій Трач розповів, що Винник лікується в Берліні
Близький друг співака, настоятель храму Іверської ікони Божої Матері протоієрей Віталій Трач розповів, що Винник лікується в Берліні

Винник понад 20 років офіційно проживає за межами України. Але він все одно допомагає Збройним силам України через свій благодійний фонд "Вовчиця". Зараз співак живе у Берліні та проходить там лікування, розповіла адвокат Винника.

Проблеми зі здоровʼям в артиста почалися ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну. У Німеччині він продовжує лікуватися, адже є певні загострення.

Через благодійний фонд "Вовчиця" Винник відправляє автівки для українських захисників.

Публічно Олег Винник нічого не говорить про своє волонтерство, засуджує повномасштабне вторгнення країни-агресорки до України та не бажає піаритися в час біди. Виконавець ще від 2014 року займає чітку позицію. І це видно у його піснях. А також у тому, що Винник ніколи не давав концерти в РФ.

Зараз ви читаєте новину «Близький друг Олега Винника розповів, куди насправді подівся співак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі