вівторок, 03 квітня 2018 19:21

Блейк Лайвлі показала відверте декольте на прем'єрі фільму
8

Блейк Лайвлі Фото: INSTARImages
Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс Фото: INSTARImages
Блейк Лайвлі Фото: INSTARImages
Емілі Блант Фото: INSTARImages
Емілі Блант і Джон Кразінські Фото: INSTARImages

Голлівудська акторка 30-річна Блейк Лайвлі разом з чоловіком Райаном Рейнольдсом, 41 рік, завітали на прем'єру фільму "Тихе місце" у Нью-Йорку. Подружжя прийшло підтримати режисера стрічки та актора Джона Кразінські та виконавицю головної ролі Емілі Блант.

Блейк Лавлі вийшла на червону доріжку у розкішній сукні Chanel. Груди акторки підкреслило глибоке шкіряне декольте. Свій образ Лайвлі доповнила колекцією браслетів від Olivia Diamonds і масивними сережками від Ofira. Босоніжки знаменитість обрала від Balenciaga в тій же кольоровій гамі, що й весь її образ. Волосся прибрала у хвіст і заплела в незвичайну косу, яку прикрасила чорною стрічкою.

  Блейк Лайвлі, Теммі і Райан Рейнольдс Фото: AFP
Блейк Лайвлі, Теммі і Райан Рейнольдс Фото: AFP
  Емілі Блант і Джон Кразінські Фото: INSTARImages
Емілі Блант і Джон Кразінські Фото: INSTARImages

Райан Рейнольдс на прем'єру фільму прийшов у синьому костюмі, білій сорочці, коричневих черевиках і краватці. Свій образ він доповнив стильними окулярами. Компанію подружжю склала мати актора Теммі Рейнольдс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папараці роздивились обручку Блейк Лайвлі

На вечірці після показу фільму папараці підловили колишнього чоловіка Дженніфер Еністон Джастіна Теру. За чутками, актор вже знайшов заміну колишній дружині і тепер зустрічається з художницею 25-річною Петрою Коллінз.

  Актори Стенлі Туччі, Джастін Теру і Джон Кразінські
Актори Стенлі Туччі, Джастін Теру і Джон Кразінські

У фільмі "Мілина" акторка Блейк Лайвлі демонструє розкішну струнку фігуру. Експерти з харчування та фітнесу Стів Макарі та Дон Саладіно працювали із зіркою. Вони запевняють, щоб хвалитися таким тілом в кадрі, Лайвлі довелося регулярно займатися в залі та сісти на популярну нині в Голлівуді дієту — 80/20. 80% твого раціону - здорова та правильна їжа, 20% - "смаколики".

Зараз ви читаєте новину «Блейк Лайвлі показала відверте декольте на прем'єрі фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі