пʼятниця, 20 грудня 2019 08:23

Безсоромна Анна Сєдокова засвітила пишні сідниці у БДСМ-білизні

Українська поп-співачка й колишня учасниця групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова шокувала мережу відвертим фото.

Артистка на своїй сторінці в Instagram опублікувала знімок, на якому випнула на камеру соковиті сідниці.

Автор: .instagram
  Анна Сєдокова виставила на показ пишні сідниці у БДСМ-білизні
Анна Сєдокова виставила на показ пишні сідниці у БДСМ-білизні

У кадрі вона зображена в шкіряному БДСМ-вбранні з безліччю ремінців. Поп-зірка одягла чорну зухвалу білизну, яка ледь прикриває соски, й блиснула сідницями, пишет unian.

"Я - Аня Сєдокова. Мені пару днів тому виповнилося 37 а, значить, у мене залишилося всього 3 роки, щоб публікувати такі фото без докорів громадських діячів? А через три роки я що, на гарбуз перетворюся? Як же мені набридли ці стереотипи, які роками завантажували в голови наших жінок! Що в 30 років життя закінчується, що воно так само закінчується після розлучення, що без мужика життя немає... Хто взагалі це вирішує крім самої себе?", - обурена Сєдокова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна і гола: співачці Ганні Сєдоковій - 37 років

За її словами, це величезна праця будь-якої дівчини - підтримувати тіло, особливо після 30.

"Ми - усі дівчата й не важливо, 16 нам або 61. Дівчатка, які повинні підтримувати й захоплюватися один одним, не важливо в трусиках ми чи без", - пише екс-"віагра".

Анна Сєдокова виставила в Іnstagram фото пишного бюсту в топі з відпочинку у Франції. Написала: "чим старше стаю і чим більше маю, тим бідніший стає мій акаунт".

Зараз ви читаєте новину «Безсоромна Анна Сєдокова засвітила пишні сідниці у БДСМ-білизні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі