понеділок, 08 жовтня 2018 08:47

Без свідомості і з травмою голови - Дмитро Комаров розповів про жахи зйомок

Без свідомості і з травмою голови - Дмитро Комаров розповів про жахи зйомок
Дмитро Комаров серйозно постраждав під час зйомки програми на бразильській Амазонці

Екстремальний мандрівник і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров серйозно постраждав під час зйомки програми на бразильській Амазонці.

В Instagram ведучий повідомив, що взяв участь в обряді посвячення, але випробування виявилися заважкими.

Комаров відчув себе погано, а потім знепритомнів.

"Здавалося б, ми з оператором вже так багато бачили і пробували, що дуже важко себе чимось здивувати і шокувати. Але Бразилії це вдалося. В Амазонці я був змушений спробувати відразу кілька первісних, диких і божевільних індіанських ритуалів, звичайних і звичних для племен. Але мій організм до них виявився не готовий. Це були випробування, відчуття і страхи, які я не забуду ніколи. Що за ритуали - подробиці в новому сезоні", - заінтригував ведучий.

Досі Комаров не опублікував жодного поста з часу інциденту.

Інформації про стан його здоров`я та самопочуття поки немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитра Комарова фанати провели у нову подорож

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Казалось бы, мы с оператором уже так много видели и пробовали, что очень тяжело себя чем-то удивить и шокировать. Но Бразилии это удалось. В Амазонке я был вынужден попробовать сразу несколько первобытных, диких и сумасшедших индейских ритуалов, обычных и привычных для племен. Но мой организм к ним оказался не готов. Эти были испытания, ощущения и опасения, которые я не забуду никогда. Что за ритуалы - подробности в новом сезоне. На видео последствия одного из обрядов. Думал, не выживу)) Но проводил под контролем лучшего эксперта в этой области, поэтому рискнул. Если хотите услышать эти рассказы первыми, плюс из первых уст, а не с телеэкрана, а также до премьеры увидеть фото и видео, приглашаю на наши творческие встречи "Бразилия 2018". Расписание и билеты по ссылке в моем профиле😉☝️ Саша Дмитриев тоже будет)) Харьков, Днепр, Киев, Ужгород, Черновцы и Одесса ✌

Публикация от @ komarovmir

В 7 випуску "Танці з зірками 2017" під час виконання пасодоблю танцювальна пара Комарова і Кучеренко перетворилась в ілюзіоніста та його партнерку, яка демонструвала неймовірні трюки та фокуси. А у фіналі номеру Олександра навіть розпилила Дмитра навпіл.

Зараз ви читаєте новину «Без свідомості і з травмою голови - Дмитро Комаров розповів про жахи зйомок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі