неділя, 27 червня 2021 11:46

Бабкін зраджував дружину з повіями і платив за секс до $500 за годину
5

Музикант Сергій Бабкін зізнався, що зраджував дружину Сніжану з повіями. Ще в березні співак розповів, що зрадив кохану з понад 100 жінками.

У програмі "Світське життя" Бабкін поділився, що звертався до повій, яким платив до $500 за годину. Він зазначив, що тоді в нього був ніби особливий ритуал: після концерту - алкоголь і секс. Артист на питання, для чого йому секс із повіями, якщо він мав дружину, відповів, що він - "нелогічний тип".

Бабкін розповів, як зраджував дружині Сніжані
Фото: instagram.com/snezhana_babkina
Бабкін розповів, як зраджував дружині Сніжані
Бабкін розповів, як зраджував дружині Сніжані
Бабкін розповів, як зраджував дружині Сніжані
Бабкін розповів, як зраджував дружині Сніжані

"Це потрібно знати мене і те життя, яким я жив до зустрічі зі Сніжаною. Тоді був і алкоголізм, все було. Я себе не стримував ні в жінках, ні в алкоголі. Це інерція того життя, потяг, який ще гнав. Той демон, що в мені є, говорив: "Почекай, який стоп? Ні. Поїхали далі, ми ще женемо", - зізнався співак.

Дружина артиста розповіла, що зараз майже не згадує минуле коханого. Жінка зауважила, що вони можуть обговорити іноді деталі сексу Бабкіна з повіями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочу сім'ю" - дружина ексучасника "Время и Стекло" назвала причину їхнього розлучення

"Просто треба зрозуміти, що труднощі – це розвиток. Коли все, як у болоті, то там смердить", - сказала вона.

Музикант 42-річний Сергій Бабкін і його дружина 35-річна Сніжана зізналися, що таємно повінчалися 13 років тому. Тоді вони були ще в шлюбі з іншими. Жінка розповіла, що ніхто з рідних про вінчання не знав.

Зараз ви читаєте новину «Бабкін зраджував дружину з повіями і платив за секс до $500 за годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі