пʼятниця, 18 грудня 2020 13:10

Артистка ледь не померла на сцені через комаху

Артистка ледь не померла на сцені через комаху
Жінка виплюнула комаху і відпустила її летіти далі. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Співачка MamaRika розказала, як під час концерту їй у рот залетів жук.

Кілька зірок українського шоу-бізнесу мали необережність травмуватися. Співачка Ірина Федишин вибила передній зуб мікрофоном, а от MamaRika взагалі ледь не померла на сцені. Що стало причиною, співачка розказала у шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі".

"Навіть влітку під час концерту ми вмикаємо багато прожекторів. Коли вечоріє, то на них злітається уся комашня. Уявіть, виконуючи одну з пісень, я взяла високу ноту. Щоб вона прозвучала, треба широко відкрити рот. І саме у той момент в мій писок залітає великий жук", – розповіла співачка.

За словами артистки, вона відчула, що починає давитися.

"Мені не вистачало повітря. Добре, що дівчата з балету зорієнтувалися та почали мене заступати від глядачів. А я просто обернулася та почала викашлювати жука", – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пекти печиво з сином та ходити на шопінг з донькою". Олександр Педан описав справжніх чоловіків

Жінка виплюнула комаху та відпустила її летіти далі.

Володимир Остапчук усе життя був відмінником, але на рік став двієчником за станом здоров`я. Ведучий Остапчук знає кілька іноземних мов та перфекціоніст по життю. Таке прагнення до знань у нього з дитинства.

Зараз ви читаєте новину «Артистка ледь не померла на сцені через комаху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі