понеділок, 05 травня 2014 11:30

Арбєніна не поїде до Криму, але відсвяткує день народження у Києві

Автор: afisha.yuga.ru
 

Російська співачка Діана Арбєніна нещодавно завітала до Києва на презентацію сольної програми свого підопічного з проекту "Голосі країни -2" Рождена Анусі.

Зірка у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповіла, що свій 40-й день народження відсвяткує у Києві концертом.

"У мене були плани поїхати цього року до Криму, грати концерт, але я не поїду - мені неприємно, тому що я не розумію, як це сталося, я не розумію скільки людей "за", скільки "проти", це страшні і брудні речі, тому до Криму цього року і не поїду. Але я вирішили, я на свій день народження, мені 40 років в цьому році, поїхати грати у Київ. Тому я вирішила звернутися до сильних світу цього, щоб нам не заважали і не дзвонили не просили відмовлятися від гастролей в Україні, тому що мені це буде неприємно і якщо я сказала приїду, я приїду", - сказала співачка.

Зірка розповіла що пам'ятає тепло з яким її зустріли в Україні і вона теж підтримує український народ в ці складні часи.

"Те що я тут, це говорить про те що і українці, і всі росіяни - це люди, які по-справжньому один одного люблять не по політичним новинам, а в душі, нічого не може їх розділити, тому я тут", - говорить Арбєніна.

"Я люблю Україну, - говорить співачка, - і я в цьому зізнаюсь. У мене є моя Україна і я пам'ятаю, як люди, які мене прийняли 3 роки тому зробили це з чистим серцем і ніколи цього не забуду".

Арбєніна впевнена, що підписані листи проти України, це частково особистий вибір російських артистів.

"Я не хочу війни, але мені ніхто не дзвонив, ніхто не залякував і ніхто з влади не робив мені натяків, я як співала рок, так і співаю", - сказала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Арбєніна не поїде до Криму, але відсвяткує день народження у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі