четвер, 17 вересня 2015 13:30

Антоніо Бандерас навчається шити

Автор: Reuters
 

Актор Антоніо Бандерас став студентом знаменитого у світі моди Центрального коледжу мистецтва і дизайну Святого Мартіна в Лондоні. З першого вересня Бандерас почав там своє навчання, проте до сьогоднішнього дня не розповідав, навіщо йому все-таки знадобилися знання крою та шиття.

Розгадка виявилася досить простою Антоніо збирається зробити переворот у світі чоловічої моди.

"Я тут для того, щоб придбати необхідні мені базові знання!" - Заявив актор. Зірка фільму "Шкіра, в якій я живу" розповів, що близько 20 років він займається виробництвом парфуму, трохи пізніше в його діяльність додалася лінія окулярів. Тепер він вирішив розширити свою "імперію", включивши в неї і виробництво чоловічого одягу. Свій модний дебют Бандерас вирішив почати зі створення чоловічих накидок в стилі кориди або його улюбленого героя Зорро.

"Колір може бути будь-яким, наприклад, жовтим або синім. Я думаю, плащ-накидка з капюшоном набагато цікавіше і зручніше, ніж традиційна куртка або плащ на застібці. Всього один рух - і він у вас в руках, і ви готові увійти в приміщення! Тепер я знаю безліч чудових матерій, з яких можна пошити такі плащі-накидки..."- з гордістю пояснив актор.

Зараз ви читаєте новину «Антоніо Бандерас навчається шити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі