середа, 27 липня 2011 12:23

Антоніна Матвієнко співом змушувала плакати людей

Антоніна Матвієнко співом змушувала плакати людей

Антоніна Матвієнко на професійну сцену вперше вийшла в десять років.

"В десять років мама взяла мене на гастролі, а в літаку навчила співати. Каже: "Що ти будеш за сценою сидіти? Давай краще ділом займатимешся". І ми в літак співаємо: "Україно, рідна мати, йдем за тебе вболівати". Діти дуже розумні і я досить швидко все схоплювала. Не пам'ятаю, чи все вийшло за першим разом, але мабуть вийшло, бо в усіх 14 концертах я приймала участь", - розповіла Gazeta.ua Тоня.

Коли Ніна Матвієнко співала, донька сиділа за сценою і чекала на свій вихід.

"Мама мене оголошувала і я виходила. Пам'ятаю співаю, а люди в залі плачуть. Думаю: "Чого ж вони плачуть?". Це вже потім я зрозуміла, що я їх розчулила. Вони мені в кишеню гроші давали. Це був шок для мене. Я прибігаю до мами і кажу: "Мама, дивися, долари". До того таких грошей не бачила. Батьки поїхали заробляти туди одну суму, а насправді гроші заробила я. Все, що надавали люди, повністю оплатило поїздку. Ще фортепіано мені купили. Не пам'ятаю, яка там сума була, але батьки сказали: "Якби не ти, то ми повернулися б з порожніми руками", - зазначила учасниця шоу "Голос країни".

Найперше в Штатах її здивували кнопки, які піднімають скло в машині.

"В нас же що, треба було крутити п'ять хвилин у "Волзі" якійсь. Ну, і все решту запам'яталось: магазини, жуйки, іграшки, "МакДональдс", баночка "Пепсі". Приїхала звідти така крута і почувалася вже зовсім іншою. Наче я все знаю. Це був 91-ий рік. До того за два-три місяці Україна стала незалежною. Я запам'ятала ці події, бо в нас у вікні висів жовто-блакитний прапор. Не знаю, хто з батьків його повісив. Тоді ми жили біля Українського Дому, а там відбувалося багато мітингів. Я з вікна кричала "ганьба", але що відбувається — не розуміла. А мама мене запитує: "А ти знаєш, що таке ганьба?". Я кажу: "Ні, але всі так кричать", - зауважила Антоніна.

Зараз ви читаєте новину «Антоніна Матвієнко співом змушувала плакати людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі