пʼятниця, 05 червня 2015 17:18

Антон Макарських похрестить сина в особливе свято

Антон Макарських похрестить сина в особливе свято

Вікторія і Антон Макарські не раз говорили про свою віру в Бога. Можливо, саме тому подружжя вирішило хрестити свого новонародженого сина в особливий для віруючих день - 7 червня святкують пам'ять Іонна Предтечі, який хрестив Христа. До речі, першу дитину батьки хрестили також дуже рано.

Маля народилося 9 вересня, а на 4-ий день після пологів відбулося церковне таїнство. Обряд пройшов в Єрусалимі в храмі святої Марії Магдалини, побудованому в пам'ять про імператрицю Марію Олександрівну. Нагадаємо, вдруге Антон і Віка стали батьками в свято Святої Трійці - 31 травня. Рано вранці в лікарні Шаарей Цедек в Єрусалимі шляхом кесаревого розтину на світ з'явився їхній син Іван.

Нагадаємо, Вікторія і Антон Макарські 14 років просили Бога про допомогу - протягом цього часу у подружжя не виходило обзавестися потомством. Немов почувши молитви пари, Бог послав їм доньку Марію, а через три роки в сім'я з'явився синочок Іван.

Зараз ви читаєте новину «Антон Макарських похрестить сина в особливе свято». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі