пʼятниця, 24 травня 2019 17:58

"Антитіла" вирушають у свій перший стадіонний тур: де і коли слухати

Автор: прес-служба гурту
  Тур "Hello" присвячений новому альбому та десятиріччю групи
Тур "Hello" присвячений новому альбому та десятиріччю групи

Першими наживо концерт стадіонного туру "Hello" гурту "Антитіла" 25 травня почують львів'яни на стадіоні "Арена Львів". Він присвячений новому альбому та десятиріччю групи.

Концерти відбудуться лише у 5-ти містах України: Львів, Полтава, Харків, Одеса, Київ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Антитіла" випустили новий постапокаліптичний кліп

До цієї події музиканти готувалися майже 2 роки. Представлять live-шоу з надсучасним звуком та світлом, яке спеціально для концертів гурт везе з Італії. Спеціально для туру сцену спроектували у формі напівкола. ЇЇ ширина понад 40 м, висота - близько 15 м. Перевозять у 6 великогабаритних вантажівках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Тополя написав пісню для актора серіалу "Школа"

"Антитіла" гратимуть пісні з нового лонг-плею "Hello". Серед них "ТДМЕ", "Вірила", "Лови момент" та хіти з попередніх платівок. Також у Львові презентують нову пісню та кліп, які створили спільно з британським гуртом Clean Bandit.

Спеціальними музичними гостями туру стануть MELOVIN і знаний у Польщі рок-гурт CHEMIA, який нещодавно представив україномовну пісню "Герой".

7 червня - Харків, стадіон "Металіст"

15 червня - Полтава, стадіон "Ворскла"

24 серпня - Одеса, стадіон "СПАРТАК"

17 листопада - Київ, "Палац Спорту"

Попередній тур гурту "Сонце" (2017 рік) увійшов до Національного реєстру рекордів України, встановивши рекорд в категорії "Найбільша кількість міст, в яких відбулися концерти музичного колективу в рамках одного туру". З травня 2017 року група Антитіла витримала 2-річну концертну паузу.

Зараз ви читаєте новину «"Антитіла" вирушають у свій перший стадіонний тур: де і коли слухати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі