понеділок, 30 вересня 2013 17:23

Ані Лорак розповіла, куди вкладає всі гроші

Автор: фото:viva.ua
 

Днями співачка Ані Лорак розповіла про свої творчі плани, які дуже пов'язані з фінансовими. У передачі "Світське Життя" на 1+1, співачка сказала, що всі свої гроші вкладає у масштабні концерти, а також спростувала, чутки, що Григорій Лепс буде її продюсером.

"Ані Лорак є продюсером сама для себе, а співпраця можливо виллється в альбом, який буде спродюсовавний Григорієм Лепсом саме з музичної точки зору на його студії и так далі, мені цікаво завжди, як творчій одиниці, це рух уперед, мені завжди цікава музика Григорія рок-н-ролл и так далі", - каже Ані Лорак.

На запитання, чи є у зірки нерухомість у Москві, Ані Лорак відповіла.

"У Москви нерухомости поки що не має, тому що все вкладаю в кліпи, в концерти. Перший концерт буде в Палаці Спорту, другий в Кремлі, і насправди це буде найбільш інвестований концерт в моєму житті", - розповідає зірка.

"Насправді ще не відомо, в скільки все це виллється, але апетити нашого режисера ростуть, а це безумовно дуже коштовно", - каже співачка.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак розповіла, куди вкладає всі гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі