четвер, 13 вересня 2012 11:07

Анфіса Чехова показала свого сина

Російська ведуча Анфіса Чехова дозволила виданню "7 Дней" вперше зафіксувати свого сина, який зростає буквально на очах.

Анфіса Чехова зізналася: "Нас з Гурамом постійно запитують про весілля. Чи збираємося ми одружитися? У даний момент поки такого плану немає. Потреби зареєструвати шлюб, щоб ніхто на нас не дивився косо, ми не відчуваємо. Мова може йти тільки про те, щоб влаштувати свято, яке має бути нам в радість. Але у нас маленька дитина, багато турбот, пов'язаних з нею, ми хочемо придбати просторішу квартиру".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анфіса Чехова з чоловіком і сином відправилася у відпустку

Також з журналістами журналу "7 дней" вона поділилася: "Перші дні після народження Соломона я чомусь весь час відчувала до нього жалість. Він здавався мені таким нещасним: замотаний в пелюшку черв'ячок з величезними щоками. Коли приходив педіатр, крутив його, вертів, щось йому промивав, я стояла поруч і плакала. Він був такий беззахисний! Потім привезла сина додому, переодягнула, поклала в люлечку. Дивлюся, він лежить задоволений, чистий. І почуття жалості змінилося радістю".

Нагадаємо, Анфіса Чехова народила 31 травня, в одній з клінік Москви. Подейкували, що російська ведуча прийняла рішення народжувати дитину на батьківщині його батька грузина. Але все це виявилося чутками.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова показала свого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі