середа, 04 березня 2009 14:29

Анджеліна Джолі стала блондинкою (ФОТО)

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі приступила до своєї звичайної роботи. Днями в Нью-Йорку розпочалися зйомки нового шпигунського бойовика "Солт". Актриса покладає на фільм величезні надії і, з чуток, мріє скласти гідну конкуренцію героєві Метта Даймона Джейсону Борну. Заради цього Енджі готова на все - міняти сценарій, статистів і навіть власний імідж.

Над новим супербойовиком Анджеліна Джолі почала працювати з повною самовіддачею. Спершу вона зажадала майже кардинально змінити сценарій і перейменувати головну героїню. Тепер же актриса зайнялася власним іміджем. У новому фільмі ми, швидше за все, побачимо Енджі і в незвичному образі блондинки, і в традиційному іміджі фатальної брюнетки.

Як повідомляють таблоїди, загадка сюжету - встановити дійсну особу головної героїні Евелін Солт. "Це персонаж, якого ви ні за що не розкриєте із самого початку, - вважає продюсер Лоренцо Ді Бонавентура. - Глядачам здасться, що вони знають її справжнє ім"я, але це не так. Так само невідомо, за кого вона себе видає. Вам доведеться постійно здогадуватися. Вона розповість вам свою версію, але чи можна їй вірити?".

Відмінність "Солт" від інших шпигунських картин в тому, що героїня Анджеліни Джолі більше намагається приховати правду про себе, аніж викласти всі карти на стіл. "У бойовиках про Джейсона Борна стояло питання "Хто я?", - пояснює продюсер. - А в нашому фільмі питання зовсім інше: "Ми начебто знаємо про Солт все, але чи так це?"".

"Анджеліна рішуче налаштована внести серйозні зміни, перш ніж почнуться зйомки, - повідомило джерело з оточення зірки. - Вона вимагає виправити деякі діалоги. На її думку, вони недостатньо хороші. У Джолі серйозні плани на цю картину. Вона розглядає свою героїню Евелін Солт як гідну конкурентку агентові Джейсону Борну, якого з величезним успіхом зіграв Метт Даймон".

За матеріалами Kleo.ru , The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі стала блондинкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі