понеділок, 26 квітня 2010 10:32

Анастасія Заворотнюк йде від чоловіка через каток в Ялті?

Анастасія Заворотнюк йде від чоловіка через каток в Ялті?

Недовгий шлюб актриси і телеведучої Анастасії Заворотнюк з фігуристом Петром Чернишевим не витримав фінансових проблем.

Настя Заворотнюк, яка прожила в шлюбі з фігуристом майже два роки, подає на розлучення. Сімейне щастя "Прекрасної няні", з чуток, розбилося об фінансові проблеми, які за останній рік буквально навалилися на актрису.

Рік тому Заворотнюк, яка завжди заробляла у багато разів більше за свого чоловіка, разом з ним відкрила в центрі Ялти каток, через що опинилася в "борговій ямі".

Борги будівельникам склали близько 100 тисяч доларів. Крім того, кримські екологи пред"явили актрисі штраф в 40 тисяч євро за забруднення навколишнього середовища. А також, за рішенням влади Ялти, актрисі та її чоловіку доведеться сплатити і ремонт набережної, котра постраждала під час будівництва катка. До речі, не дивлячись на труднощі, Настя і Петро придбали апартаменти в 200 метрів на березі моря, неподалік від Нікітського ботанічного саду.

Саме ж подружжя не дає коментарі на цю тему. Як тільки новина про розлучення Заворотнюк і Чернишева з"явилася в пресі, у обох одразу ж відключилися телефони. Мобільні їхніх прес-секретарів так само недоступні.

Нагадаємо, пара вперше зустрілася в серпні 2007 року, коли Настю запросили вести льодове телешоу, де Петро Чернишев був одним з учасників.

"Я відразу зрозуміла, чого хочу від цих стосунків, - зізналась Настя. - Всього і по максимуму! Я бачу людину, з якою хочу прожити життя".

Недовгі стосунки завершилися пишним весіллям.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Заворотнюк йде від чоловіка через каток в Ялті?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі