вівторок, 23 січня 2018 19:04

Американець BØRNS вперше дасть концерт в Україні

  В Україну їде Гаррет Борнс
В Україну їде Гаррет Борнс

Автор гучних хітів "Electric Love", "American Money" і "10,000 Emerald Pools" BØRNS виступить в київському клубі Atlas 29 травня 2018. Музикант приїде в Україну в рамках туру з новим альбомом "Blue Madonna".

Призначений на початок 2018 року реліз другого альбому "Blue Madonna" BØRNS зустрічає в статусі артиста занадто стадіонного для префіксу "інді-" і занадто незалежного для поп-мейнстріму. Мандруючий між Нью-Йорком і Лос-Анжелесом 25-річний мічіганець, який раніше виступав під власним ім'ям Гаррет Борнс, пише і виконує романтичні пісні, виступає на знакових фестивалях Lollapalooza, Coachella, Hangout, Sasquatch і Bonnaroo і з'являється на сторінках Billboard і Vogue.

Дебютна платівка BØRNS "Dopamine" являє собою небесний фальцет Гаррета в обрамленні ажурної електроніки і канонічних для сучасного саунду загравань з ретро-синтезаторами, електро-попом і нещадною реверберацією. В кінці липня 2017 року з виходом синглу "Faded Heart" став явно помітний нахил у бік глем-рок рівайвлу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найочікуваніші події в українській музиці у 2018 році

"Після туру, - ділиться Гаррет Борнс, - я усвідомив якою божевільною енергією може володіти голос, сфокусований на публіці".

Оцінити достовірність цих слів і наживо почути можливо в клубі Atlas 29 травня.

Зараз ви читаєте новину «Американець BØRNS вперше дасть концерт в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі