четвер, 13 вересня 2012 09:34

Алла Пугачова хоче дитину від Максима Галкіна

Алла Пугачова хоче дитину від Максима Галкіна
Співачка збирається звернутися за допомогою до лікарів

Примадонна російської сцени Алла Пугачова зізналася, що дуже хоче дитину від свого нинішнього чоловіка, пародиста і шоумена Максима Галкіна. Артистка вирішила піти на радикальний крок і звернутися за допомогою до лікарів.

Алла Пугачова не раз зізнавалася, що мріє про ще одну дитину. Щоправда, 63-річна співачка встигла вже не раз відмовитися від цієї ідеї через невдалі спроби зачати малюка ще з колишнім чоловіком Філіпом Кіркоровим. "Я лежала на збереженні чотири з половиною місяці, задерши ноги і не рухаючись. Але дитину не зберегли, стався викидень", - в одному з інтерв'ю розповідала примадонна.

Проте в наше століття прогресивних технологій, у тому числі і в медичній сфері, вік у цій справі вже не є перешкодою. Ось тільки Пугачова з тих пір перестала обговорювати з пресою своє заповітне бажання. Все змінила її зустріч з Максимом Галкіним. Незважаючи на те що подружжя вкрай неохоче говорить про дітей, нещодавно артистка все ж вирішила прояснити ситуацію.

"Так, я хочу дитину. Нам пропонували жінку-донора, щоб вона виносила. Я весь час думаю: може, піти на це заради дитини? Адже гени-то у неї будуть наші... Кажуть, в Італії є фантастичний медичний центр. І в Ізраїлі теж..." - заявила Алла Пугачова. Припускають, що "сурогатний" метод, яким скористався Філіп Кіркоров, буквально надихнув примадонну.

Артистка має намір народити дитину саме за допомогою сурогатної матері. "Лікарі вважають, що клімакс мені ще не грозить! Значить, треба боротися!" - заявила оптимістично налаштована примадонна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Пугачова сама "привела" Максима Галкіна до шлюбу

Нагадаємо, колишній чоловік Пугачової Філіп Кіркоров нарешті-таки став батьком завдяки допомозі сурогатної матері. Це сталося наприкінці минулого року. Cуррогатна мати, яка проживає в США, народила йому дівчинку. Ще в квітні, коли Кіркоров хрестив маленьку Аллу-Вікторію в храмі Іллі Пророка в Москві, він заявив, що хоче подарувати їй братика. Тоді хрещеним батьком дівчинки став телеведучий Андрій Малахов. А хрещеною мамою - близька подруга співака на ім'я Наталя. Його бажання збулося із запаморочливою швидкістю. В кінці червня інша сурогатна мати подарувала Кіркорову сина, якого щасливий співак назвав Мартіном-Крістіном.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова хоче дитину від Максима Галкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі