понеділок, 02 квітня 2018 13:09

Аліну Гросу ледь не кинув коханий після зйомок постільної сцени
6

Аліна Гросу у новому кліпі
Фото: Прес-служба
Аліна Гросу у новому кліпі
Аліна Гросу у новому кліпі
Аліна Гросу у новому кліпі
Аліна Гросу у новому кліпі

Аліна Гросу представляє свою нову відеороботу на композицію "Ложь".

Зйомки кліпу на новий сингл співачки проходили в екстремальних умовах і практично у драматичній обстановці. У всієї команди було всього 7 годин, щоб в умовах холоду і зміни локацій зняти гарний і чуттєвий кліп, максимально використовуючи акторська майстерність Аліни. Для неї це було випробуванням не тільки температурою в мінус 20, але і психологічним тиском від коханої людини, який не міг спокійно дивитися на Аліну в обіймах іншого чоловіка і на емоціях від побаченого хотів розірвати заручини. Головну чоловічу роль у кліпі зіграв переможець реаліті-проекту "Топ-модель по-українськи" - Самвел Туманян.

"Це були найнезвичніші і найзворушливі зйомки, які наповнені ніжністю і болем. Я готова до роботи в будь-яких умовах, якщо я включаюся в творчий процес, але не готова до тиску з боку особистих відносин, де головне довіра і любов", - розповіла Гросу .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Гросу в новому кліпі змінила стать

"Я дуже задоволена результатом, так як Аліна розкрилася для глядача трохи під іншим кутом, і ця робота відрізняється від попередніх. У новій відеороботі ми зробили акценти на статичні кадри, великі плани в яких максимально розкрився акторський талант Аліни", - ділиться режисер і стиліст Ніка Медісан.

"Ложь" вийшов продовженням нового альбому Аліни Гросу "Бас", вихід якого відбудеться в квітні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Аліну Гросу ледь не кинув коханий після зйомок постільної сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі