четвер, 30 серпня 2018 01:35

Аліна Гросу розказала про роман із одруженим футболістом

Аліна Гросу розказала про роман із одруженим футболістом
Співачка Аліна Гросу познайомилася із футболістом Маркосом Рохо в барі. Кілька місяців з ним зустрічалася. Фото: Instagram

Співачка Аліна Гросу зустрічалася із аргентинським футболістом Маркосом Рохо. Він приховав від неї, що одружений і має доньку.

"Із Маркосом познайомилася в барі, коли він пив пиво зі своїм агентом. Невдовзі почали зустрічатися: гуляли і ходили в ресторани. Він запевняв, що я - його єдина любов", - розповіла Аліна Гросу в інтерв'ю Super.

"Та якось друг розповів, що мій коханий одружений і має дитину. Коли спитала про це Маркоса, він здивувався: "Як ти про це дізналася?". Стосунки з ним довелося припинити", - додала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Гросу розповіла правду про свої пишні груди

Маркос Рохо грає за англійський клуб "Манчестер Юнайтед" та збірну Аргентини. Живе у шлюбі з португальською моделлю Євгенією Лусардо. Має доньку Морену.

Аліна Гросу знялася оголеною для чоловічого глянцевого журналу MAXIM Russia. Батьки після цього не розмовляли з нею 2 тижні.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу розказала про роман із одруженим футболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі