понеділок, 19 березня 2012 17:41

Олександр Пономарьов бачив Віталія Кличка голого

Олександр Пономарьов бачив Віталія Кличка голого

Олександр Пономарьов раніше займався боксом. Про це співак розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Це не був професійний бокс, але це був справжній бокс. Якщо б не отримав травму... Я взагалі планував їхати поступати до інституту фізкультури до Львова. Тобто у мене плани були спортивні", - наголосив артист.

Пономарьов зізнався, що заздрить братам Кличкам. Хоча підкреслив, що "насправді це досить важкий вид спорту".

Співак розповів, що з Віталієм Кличком познайомився першим.

"У нас був колись такий випадок кумедний. Ми парились в бані у мене з Віталіком. А він ніколи на стрибав у ополонку. А якраз була зима. Він каже: "У мене бій через місяць". Я кажу: "Якщо раптом ти зараз стрибнеш в ополонку і захворієш, я віддаю все, що тут у мене є". Він стрибнув. Він молодець до речі", - зазначив Олександр, підкресливши, що чоловіки не паряться у лазні у спідньому.

Крім того, Пономарьов розповів, що був на відпочинку у Маямі та Мексиці.

ВІДЕО: У новому кліпі Пономарьова знялась Катя Осадча

"Заліз на піраміду. Але дуже швидко. Потім коли подивився вниз, було приблизно як в тому фільмі "Дванадцять стільців", коли він з ковбасою заліз на гірку і не міг злізти. Я зліз звичайно. Але така пірамідка крута була", - поділився він.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов бачив Віталія Кличка голого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі