субота, 12 червня 2010 13:35

Агілера з жахливим макіяжем показала труси у стилі леді GaGa (ФОТО)
6

Американська поп-співачка Крістіна Агілера прийшла у нью-йоркський Рокфеллер-центр на Today Show в червоних міні-шортах і з розкуйовдженим волоссям.

29-річній зірці кілька років додав неякісний макіяж.

У квітні цього року співачку звинуватили у тому, що вона копіює стиль 24-річної американської співачки італійського походження Lady GaGa. Агілері закидали те, що вона обирає для своїх кліпів таке саме вбрання, яке полюбляє носити GaGa.

Головною претензією було те, що на зйомках кліпу на пісню "Not Myself Tonight" Агілера була одягнена у спідницю-олівець і бра. Саме в такому вбранні минулого серпня ходила вулицями Лондона Lady GaGa.

Крістіна Агілера заміжня. Разом зі своїм чоловіком 33-річним музикальним продюсером Джорданом Братманом виховує 3-річного сина Макса Лайрона Братмана.

У весняно-літньому сезоні 2010-го дизайнери радять носити шорти у ретро-стилі та класичні моделі. Їх можна носити як елемент ділового вбрання, одягати на відпочинок і носити як деталь вечірнього вбрання.

Gazeta.ua за матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Агілера з жахливим макіяжем показала труси у стилі леді GaGa (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі