вівторок, 18 грудня 2012 11:07

"Я знаю, що місце сидіння нічого не значить" - Герман про 2-ий номер Повалій

"Я знаю, що місце сидіння нічого не значить" - Герман про 2-ий номер Повалій
Політик готується до 2013-го року і ковтає отруту Фото: korrespondent.net

Ганна Герман свідомо обрала собі 13-ий номер у списку Партії регіонів. Про це народний депутат розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я готуюся до 13-го року. Ковтаю багато отрути, щоби не боятися укусу змії. 13-те число — це був мій свідомий вибір. Моє місце в списку було 12-те, але я попросилася на 13-те. 13-ий рік для людини, котра має цифру 13-ть, буде лагідним, бо кожен любить себе і цей рік буде любити моє число. Це було просто креативне рішення. Я — креативщик", - наголосила вона.

Між тим Герман не засмучує, що Таісії Повалій дали 2-ий номер у списку партії, тоді як їй лише 13-ий.

"Я маю великий досвід, я знаю, що місце сидіння нічого не значить. Багато означає, що ти можеш в житті зробити. А який ти у списку — це абсолютно не має значення, якщо ти серйозно розумієш процес", - підкреслила політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У мене все більше молодих прихильників" — Герман пояснила причину зміни зачіски

Між тим Герман вже вкотре наголошує на своїй незацікавленості в модних брендах. Попри це в перший день в Раді нардеп взяла із собою сумку Tom Ford. Зауважимо, що цей бренд є одним з наймодніших і найдорожчих.

"Я вам вже це казала, що я не розуміюся в брендах і мені це просто не цікаво. Мені дарують, в мене є сестри, в мене є діти, в мене є чоловік — я мало цим займаюсь", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «"Я знаю, що місце сидіння нічого не значить" - Герман про 2-ий номер Повалій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі