пʼятниця, 20 квітня 2018 01:37

"Я пройшла через пекло" - Шарліз Терон розповіла, як набрала і скинула 20 кг
5

Шарліз Терон розповіла, як набрала і скинула 20 кг
Фото: LEGION-MEDIA
Шарліз Терон розповіла, як набрала і скинула 20 кг
Шарліз Терон розповіла, як набрала і скинула 20 кг
Шарліз Терон розповіла, як набрала і скинула 20 кг
Схудла Шарліз Терон знялась для ELLE

Голлівудська акторка Шарліз Терон розповіла, як набрала та скинула 20 кілограм задля ролі у фільмі "Таллі". У стрічці вона зіграла матір трьох дітей.

Терон хотіла краще зрозуміти головну героїню і випробувати те, що вона відчуває. Тому акторка і зважилася набрати вагу. Виявилося, що цей процес доволі складний. Про свій досвід актриса розповіла в інтерв'ю Entertainment Tonight Online.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шарліз Терон похизувалась стрункою фігурою у бікіні

"Я набрала 50 фунтів для зйомок в цьому фільмі, через це у мене почалася депресія. Вперше в житті я їла так багато перероблених продуктів і пила так багато солодких напоїв. Виявилося, що це не дуже весело. Ні, протягом перших трьох тижнів було весело – мені подобалося снідати фаст-фудом і пити два молочні коктейлі за раз. Але після трьох тижнів це вже не приносить задоволення. Їжа перетворюється в роботу. Я прокидалася посеред ночі, щоб поїсти – підтримувати таку вагу виявилося дуже складно", – розповіла Шарліз.

 

Схуднути на 20 кілограм виявилося не менш складним завданням, поділилася зірка.

"Я пройшла через пекло. Це був дуже довгий шлях. На схуднення мені було потрібно півтора роки. Я переживала і не могла зрозуміти, чому це все відбувається так повільно. Коли потрібно було схуднути після зйомок фільму "Монстр", я просто не їла 5 днів, і швидко скинула зайві кілограми. Але тіло в 27 років веде себе трохи інакше, ніж в 43 роки, і це потрібно розуміти", – розповіла Шарліз.

Фільм "Таллі", заради якого акторка набрала 20 кілограм, вийде в український прокат 24 травня. За словами Шарліз, після його перегляду багато чоловіків підходять до неї і говорять, що навіть не уявляли, наскільки важко буває їхнім дружинам. Тож акторка вважає, що зусилля не були марними.

Актриса Шарліз Терон в своєму останньому фільмі "Таллі" постає перед глядачами в незвичному амплуа багатодітній матері, причому заради цієї ролі кінозірка набрала більш як півтора десятка кілограмів. У новому інтерв'ю для ELLE Шарліз розповіла про материнство, виховання прийомних дітей, расизм і не тільки.

Зараз ви читаєте новину «"Я пройшла через пекло" - Шарліз Терон розповіла, як набрала і скинула 20 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі