вівторок, 01 січня 2013 17:15

8 знаменитих дітей народилось 2012 року
8

Олександра Ніколаєнко та Філ Раффін
Фото: Фото: jetsetter.ua
Христина Черновецька
Надія Мейхер
Сніжана Єгорова
В'ячеслав Узєлков

Кожного року зірки радують своїх прихильників покращенням демографічної ситуації в країні. Цей рік не став виключенням. За підрахунками Gazeta.ua, батьками в 2012 році стали вісім знаменитостей.

Першою знаменитою мамою цього року стала "Міс Україна-2001" 30-річна Олександра Ніколаєнко. Вона народила доньку Малену Кей від американського мільярдера 76-річного Філа Раффіна. Щоправда достеменно невідомо, коли саме дитина з'явилась на світ.

24 березня Христина Черновецька зробила тоді ще мера Києва Леоніда Черновецького дідусем уп'яте. Жінка народила в одній із московських клінік хлопчика від московського бізнесмена, власника однієї з нафтогазових компаній Сергія Янчукова.

За день до того у Києві вдруге мамою стала Надія Мейхер. Співачка народила дівчинку Ганну від московського бізнесмена Михайла Уржумцева. Як відомо, колишня "ВІА Гра" вже виховує сина Ігоря.

В ніч з 9-го на 10-те квітня телеведуча Сніжана Єгорова стала матір'ю вп'яте. Жінка народила сина від Антіна Мухарського.

Олівією назвав свою доньку боксер В'ячеслав Узєлков, яка народилася 25 липня. Це вже друга дитина у спортсмена з дружиною Мариною. Син Роберт у подружжя з'явився 14 травня 2009 року.

Також у кінці липня таємно народилась друга донька у продюсера Тимофія Нагорного. Мати дівчинки Рената Гернер - цивільна дружина Тимофія. Через два місяці 23 вересня дитину охрестили в Києво-Печерській лаврі. Хрещеними стали Олексій Азаров, син прем'єр-міністра, і співачка Міка Ньютон.

У передостанній день літа 30 серпня телеведуча Лілія Ребрик народила первістка від чоловіка хореографа Андрія Дикого. Дівчинку назвали Діаною.

Замикає ланцюг цьогорічних народжень син Андрія Шевченка та Крістен Пазік, який народився 1 жовтня. Хлопчика назвали Олександром. Шевченко і Пазік живуть у шлюбі вісім років. Мають синів 7-річного Джордана та Крістіана, 5 років.

Зараз ви читаєте новину «8 знаменитих дітей народилось 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі